fbpx
Selecteer een pagina

Easy for you

Project details

Oplevering

Brand design

Logo, alternatief logo en kleurenpalet

Klant

Easy for you, body & wear

Jaar

2020

Het proces

De eigenaresse van Easy For You was al druk bezig met het vormgeven van haar website voordat ze bij Graaffisch aanklopte voor een logo design. Doordat zij van te voren al goed had nagedacht over haar bedrijf en wat ze wilt uitstralen, wist ze al precies wat ze wel, en wat ze niet wou. Hierdoor verliep het proces snel, soepel en vooral duidelijk voor ons allebei. Ik heb haar ideeën en wensen omgezet naar 3 logo design concepten. Nadat ik deze aanleverde was het voor Monique al direct duidelijk welke van de 3 het beste bij haar bedrijf zou passen!

Monique verkoopt met haar webshop verschillende producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Dit is dan ook waar de slogan body & wear vandaan komt, alles waar je lichaam behoefte aan heeft maar ook waar jij zelf behoefte aan hebt! Want zeg nou zelf, het oog wil ook wat toch?

Brand guide

Hieronder vind je de brand guide van Easy for you. Door middel van het gebruik van een brand guide wordt je huisstijl toepasbaar op meerdere verschillende manieren, en overal waar jij het nodig hebt. Ook is het niet alleen bruikbaar op verschillende manieren. Je maakt het hiermee ook een stuk overzichtelijker. Bijvoorbeeld: wanneer je een logo alternatief gebruikt, kun je deze op verschillende manieren toepassen. Niet alle logo’s zijn goed leesbaar op bijvoorbeeld social media, hiervoor kan je dan je alternatieve logo gebruiken. Ook zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een alternatief logo te gebruiken voor stickers voor op de verpakkingen waarin je jouw producten verzend!

Primair logo

Logo alternatief

Kleurpallet

^
^
^
^
^

Fonts

Grafische elementen

Logo concepten van Easy For You

Binnen een paar dagen precies het logo ontvangen wat ik direct mooi vond, hoe mooi is dat!

Monique, Hair Concept & Easy Hair