fbpx
Selecteer een pagina

Over mij.

Wat leuk dat je de website van Graaffisch bezoekt! Op deze pagina vertel ik wat meer over mij zelf.

Vroeger was ik altijd al druk met knutselen en tekenen, hierdoor was het al vrij vroeg duidelijk dat ik iets creatiefs wilde gaan doen. Ik wilde altijd nieuwe dingen uitproberen met fineliner, verf of gedroogde bloemen die mijn moeder had liggen. Nu, zo’n 10 jaar later doe ik nog steeds wat ik het allerliefst doe, alleen dan met een laptop en voor bedrijven en (startende) ondernemers.

Het was vroeger voor mij altijd lastig om me geconcentreerd bezig te houden tijdens bepaalde lessen. Dit kwam omdat mijn interesse hier helemaal niet lag, ik was dan altijd snel afgeleid en eigenlijk altijd wel iets aan het tekenen in een van mijn schriften. Toen ik uiteindelijk begon aan mijn opleiding, kon ik altijd 4 of 5 uur gefocust achter elkaar door bezig zijn met een tekening of een ontwerp. Dit omdat ik gewoon lekker creatief bezig kon zijn! Al voordat mijn eerste stage erop zat, wist ik dat ik het allerliefst mijn eigen bedrijf zou willen opzetten.

Nu zijn we een tijdje verder, en ik zou het niet anders willen! Ik ben op dagelijkse basis bezig met het creëren van verschillende ontwerpen. Van logo’s, briefpapier en visitekaartjes, tot complete brand designs en websites! Dat is wat ik het liefste doe!

Ben je benieuwd naar andere projecten van Graaffisch? Of ben je nieuwschierig naar wat Graaffisch voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op zodat we samen kunnen werken aan een nieuwe, frisse uitstraling voor jouw bedrijf!