fbpx

Portfolio

Op deze pagina vind je het portfolio van Graaffisch. Hier vind je een aantal recente samenwerkingen en kun je dus bekijken wat Graaffisch zoal heeft ontworpen voor mede ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan Grafisch vormgeving, drukwerk en webdesign. Ook vind je hier een aantal voorbeelden van o.a.: logo’s, brand design huisstijlen, visitekaartjes, grafische elementen, posters en websites.

Ben je opzoek naar een specifiek ontwerp? Of heb je vragen over een bepaald product/design? Neem dan gerust contact met mij op! Graaffisch zet samen met jou, jouw ideeën en wensen om naar een passend design. Samen zorgen we voor een goede start van jouw onderneming, of voor een nieuwe, frisse uitstraling van jouw al succesvolle bedrijf!

Easy For You

Brand design

Charlie 4 Girls

Brand design & Web design

Vloeren outlet

Brand design

Relaxed Sailing

Brand design

The Wizards

Brand design & Web design

In gesprek gegaan, omdat een nieuwe uitstraling van m'n bedrijf noodzakelijk was. NIEUW LOGO, en nieuwe web uitstraling Daarnaast ook een reclame campagne gestart met Graafisch, welke vruchten begint af te werpen en wat zeker niet onbelangrijk is kosten, deze zijn meer dan schappelijk (misschien wel te goedkoop) voor de service die geboden wordt.

J-P, Relaxed Sailing

Binnen een paar dagen precies het logo ontvangen wat ik direct mooi vond, hoe mooi is dat!

Monique, Hair Concept & Easy Hair

Als freelance developer heb ik Graaffisch ingehuurd voor een aantal huisstijl uitingen voor een klant. Ik ben tevreden met het eindresultaat en heb de samenwerking als prettig ervaren. Bovendien werkt zij tegen een zeer scherpe prijs.

Linda Hol, Webbureau Linda

Geweldige service, eerlijke prijs en een top product ontvangen. Ben zeer tevreden

Marco Polderman, MMC IT Solutions

Lara is een inspirerende persoonlijkheid. Met passie voor grafisch design maakt ze de mooiste creaties. En met een kritisch oog op het eindproduct, is het haar streven altijd het beste uit het project te halen.

Seth Esenkbrink, Brink Multimedia

Graaffisch levert mooie producten af en heeft een duidelijke communicatie over hoe het proces gaat verlopen om een goede website af te leveren.

Kenneth Visschedijk, Rokbards