fbpx

Relaxed Sailing

Project details

Oplevering

Brand design

Logo re-design & design + bedrukking van visitekaartje

Klant

Relaxed Sailing

Jaar

2020

Het proces

Relaxed Sailing is een al langer bestaand, succesvol bedrijf. Echter gebruikte ze al ongeveer 10 jaar hetzelfde logo, het werd dus tijd voor een frisse look voor het bedrijf. Graaffisch heeft hierin samen met de eigenaar gekeken op welke manier dit het best aangepakt kon worden. We zijn begonnen met 3 volledig vernieuwde concepten, maar uiteindelijk hebben we er toch voor gekozen om het oude logo te restylen. De voornaamste reden hiervan is omdat je natuurlijk wel wilt dat oude/terugkerende klanten jouw bedrijf toch kunnen herkennen aan jouw logo. We hebben dus een aantal herkenningspunten gepakt, en hebben die in een nieuw jasje gestoken. Een andere, frisse look. Maar wel herkenbaar! Ook heeft Graaffisch de nieuwe visitekaartjes voor Relaxed Sailing mogen ontwerpen. Al met al een leuke samenwerking en een leerzame opdracht!

Logo Redesign

Hieronder vind je het logo re-design proces van Relaxed Sailing, er waren om mee te beginnen 3 compleet nieuwe designs gemaakt. Waarna toch bleek dat het verstandiger zou zijn om het oorspronkelijke logo een frisse look te geven en te vernieuwen. Deze vindt je onder Primair logo.

Logo concepten

Primair logo

Visitekaartje

Met veel plezier hebben we gezamenlijk gebrainstormd over het nieuwe ontwerp van de visitekaartjes. Hierbij heb ik natuurlijk gebruik gemaakt van het nieuwe icoontje. Na akkoord van het ontwerp van het visitekaartje heeft Graaffisch de bedrukking en aflevering verzorgd voor Relaxed Sailing.

In gesprek gegaan, omdat een nieuwe uitstraling van m'n bedrijf noodzakelijk was. NIEUW LOGO, en nieuwe web uitstraling Daarnaast ook een reclame campagne gestart met Graafisch, welke vruchten begint af te werpen en wat zeker niet onbelangrijk is kosten, deze zijn meer dan schappelijk (misschien wel te goedkoop) voor de service die geboden wordt.

J-P, Relaxed Sailing