fbpx

Vloeren outlet

Project details

Oplevering

Brand design

Logo, kleurenpalet

Klant

Vloeren outlet

Jaar

2020

Het proces

Wanneer je zelf al een tijdje hebt zitten stoeien met het design voor jouw logo, website of brand design, maar er niet uit komt, weet je vaak wel al welke richting je op wilt met het design. Dit was dan ook het schuitje waarin de eigenaar van vloeren outlet zich bevond. Toen hij de samenwerking met Graaffisch aan ging wist hij bijna exact wat voor logo hij wilde, hoe de website eruit zou moeten komen te zien, en wat hij wilde uitstralen met zijn bedrijf. Hierdoor, en mede door de goede communicatie onderling, liep onze samenwerking voorspoedig. Alles was na een dag of twee al klaar, afgerond en aangeleverd! Zoals hij zelf al schreef in een review, heb ik hem nog verder kunnen wijzen op een aantal puntjes op de i, waardoor de vormgeving en huisstijl van zijn bedrijf 1 geheel werd. Een leuke opdracht, juiste communicatie en een mooi eindproduct!

Brand guide

Hieronder vind je de brand guide van Vloeren Outlet, door middel van het gebruik van een brand guide wordt je huisstijl toepasbaar op verschillende manieren overal waar jij het nodig hebt.

Primair logo

Logo alternatief

Kleurpalet

^
^
^
^

Fonts

Lara is een uitstekende grafisch vormgeefster die me ontzettend heeft geholpen met het ontwerpen van mijn logo's en huisstijlen. in het proces heeft ze mee gedacht over alle puntjes op de i en vanuit haar expertise passend advies gegeven over welke kleuren ik zou moeten gebruiken waar ik hier zelf iets te makkelijk over dacht. voor iedereen die hun hijstijl, logo en branding wilt laten maken door een professional zal ik Lara zeker aanraden, ze is erg goed in wat ze doet en is ook een erg prettig persoon om mee samen te werken

Sander Krol, Vloeren outlet